Fakta
Valle Hermoso ligger i byen Cochabamba, 2500 meter opp i Andesfjellene i Bolivia. Der hjelper vi ungdommer fra avsidsliggende strøk med studier både gjennom å gi dem et sted å bo og studiefinansiering. Les mer om oss og Bolivia andre steder på siden.  
Bilder fra Bolivia
Status Studenthjemmet 2014

Kjære partnere og venner!

Jeg kom nylig hjem fra et 3 ukers uforglemmelig reise til Bolivia, og kjenner på at jeg er så utrolig takknemlig over hvor godt jeg har det her hjemme i Norge. Når jeg går inn i min egen stue, tar jeg som regel først en liten tur innom kjøkkenet og drikker et stort glass med kaldt vann. Dette er ingen selvfølge andre steder i verden! Og når jeg setter meg ned i godstolen, føler jeg meg så privilegert som får bo i dette landet med alle de goder og rettigheter vi har i dag. Jeg synes at hjemmet mitt er så vakkert, og kjenner på en dyp takknemlighet over all kjærligheten som jeg er omringet av i min egen lille kjernefamilie, og i storfamilien! Vi har mye å takke for!

Tanken på urettferdigheten i verden slår innover meg, og jeg kjenner på et ansvar og en stor lyst til å fortsette med å gjøre en innsats for de som ikke har det så lett som meg/oss. Jeg har også blitt bestemor i fjor til lille skjønne Andriana, og blir bestemor igjen i mai……..og det har også ført til at jeg mer enn noen gang vil kjempe for det gode så mye jeg kan. Alle kan vi gjøre noe, alle kan vi bety en forskjell for noen som er dårligere stilt enn oss selv, og det kjennes godt å kunne ha mulighet til å faktisk gjøre det nå som vi går inn i et nytt år! Mine jhønsker og prioriteringer er klarere enn noen gang før nå som vi går inn i året 2015!


Vil du lese mer, så kan du laste ned PDF'n under.

Last ned dokumenter:
 Studenhjemmet-partnerbrev-2014

Facebook Epost


 

Våre partnere

Gi gave!
Her kan du gi en gave til oss.

Mer informasjon »

Weather in Oslo
  Cochabamba Time