Fakta
Valle Hermoso ligger i byen Cochabamba, 2500 meter opp i Andesfjellene i Bolivia. Der hjelper vi ungdommer fra avsidsliggende strøk med studier både gjennom å gi dem et sted å bo og studiefinansiering. Les mer om oss og Bolivia andre steder på siden.  
Bilder fra Bolivia
Sommerbrev 2016

Det var en stor glede å se vår første student komme i mål med sine studier. Reynaldo tok imot diplomet sitt i april i år, og var da ferdig utdannet sykepleier. Han var en av de første guttene som kom inn under vår hjelp. Han opplevde at hjelp fra leger og sykepleiere var en mangelvare da han selv trengte det mest og dette inspirerte til hans valg av utdanning.

Det var en stor glede å se vår første student komme i mål med sine studier. Reynaldo tok imot diplomet sitt i april i år, og var da ferdig utdannet sykepleier. Han var en av de første guttene som kom inn under vår hjelp. Vi refererte i et tidligere brev om at hans motivasjon for å studere lå i egen erfaring. Han opplevde at hjelp fra leger og sykepleiere var en mangelvare da han selv trengte det mest og dette inspirerte til hans valg av utdanning. Ønsket var å bidra til et bedre helsetilbud blant sine egne på landsbygda. Hjelpen dere støttepartnere gir har gjort det mulig for Reynaldo å komme i mål. Les mer.. 

Last ned dokumenter:
 Sommerbrev 2016

Facebook Epost


 

Våre partnere

Gi gave!
Her kan du gi en gave til oss.

Mer informasjon »

Weather in Oslo
  Cochabamba Time