Fakta
Valle Hermoso ligger i byen Cochabamba, 2500 meter opp i Andesfjellene i Bolivia. Der hjelper vi ungdommer fra avsidsliggende strøk med studier både gjennom å gi dem et sted å bo og studiefinansiering. Les mer om oss og Bolivia andre steder på siden.  
Bilder fra Bolivia
Status studiefinans 2014

Her finner du en status rapport for arbeidet i 2014.

Studiefinans 2014

Takk for all støtte som du/dere gir. Uten dere hadde vi ikke klart å drive arbeidet videre. Mange ungdommer i utviklingsland som Bolivia har en stor drøm, og det er å få lov til å studere. Ved hjelp av de midlene dere gir, har vi mulighet til å oppfylle denne drømmen for noen ungdommer. Vi tror jo nettopp at den beste måten å løfte folk opp fra fattigdom er å endre deres tankegang gjennom å gi dem verdighet og utdanning, som igjen vil skaffe dem gode jobber.

Å endre en tankegang til en som er fattig tar tid. Det var derfor fantastisk å oppleve at ei av jentene skrev i sin semesterrapport at hun følte at ingen ting lenger var umulig. Hun sa selv at hun har fått en erfaring med at det å jobbe hardt mot et mål gav resultater. Dette fikk henne til å tenke at det ikke var grenser for hva som var mulig for henne å oppnå i livet. Mestringen av hittil studier, gav henne en grensesprengende følelse som hun var evig takknemlig for. Hun håpet at hun selv ville bli i stand til å gjøre for andre det vi nå gjør for henne....

Les mer ved å laste  ned PDF'n under


Last ned dokumenter:
 Studiefinans 2014

Studentene våre | 0 bilder

Facebook Epost


 

Våre partnere

Gi gave!
Her kan du gi en gave til oss.

Mer informasjon »

Weather in Oslo
  Cochabamba Time