Fakta
Valle Hermoso ligger i byen Cochabamba, 2500 meter opp i Andesfjellene i Bolivia. Der hjelper vi ungdommer fra avsidsliggende strøk med studier både gjennom å gi dem et sted å bo og studiefinansiering. Les mer om oss og Bolivia andre steder på siden.  
Bilder fra Bolivia
:: Nyheter fra Hånd til Hånd

Sommerbrev 2017

Kjære partnere, familie og venner!
Vi nærmer oss sommerfeire her i Norge, og de fleste av oss ser frem til en etterlengtet ferie der man kan slappe av mest mulig og nyte lange late dager!

Les mer "Nyheter"
Nyttårshilsen 2017

Vi har startet et nytt år, og jeg vil gjerne dele med dere våre nyheter vedr prosjektet med studenter i Cochabamba, Bolivia!

Les mer "Nyheter"
Sommerbrev 2016

Det var en stor glede å se vår første student komme i mål med sine studier. Reynaldo tok imot diplomet sitt i april i år, og var da ferdig utdannet sykepleier. Han var en av de første guttene som kom inn under vår hjelp. Han opplevde at hjelp fra leger og sykepleiere var en mangelvare da han selv trengte det mest og dette inspirerte til hans valg av utdanning.

Les mer "Nyheter"
Julebrev 2015

Vi er nå gått inn i adventstid, noe som preger dagene våre i Norge! Forberedelser til jul er nok veldig ulikt for oss og for bolivianerne. Mens vi forbereder julehøytiden med alle våre tradisjoner, så ordner bolivianerne sin jul bare få dager i forkant av høytiden. For studentene våre innebærer denne tida eksamenstid og plikter. Vi har hatt et spennende og berikende år med studenthjemmet og studiefinans i 2015!

Les mer "Nyheter"
Sommerbrev 2015

Les mer.. "Nyheter"
Brann i lokalsamfunnet Natividad, Beni

Les mer "Nyheter"
Status Studenthjemmet 2014

Les mer "Nyheter"
Status studiefinans 2014

Her finner du en status rapport for arbeidet i 2014.

Les mer "Nyheter"
Studenthjemmet fikk verdens beste julegave fra Troll B!

Les om Troll B-arbeidernes fantastiske giverglede!

Les mer "Nyheter"

 

Våre partnere

Gi gave!
Her kan du gi en gave til oss.

Mer informasjon »

Weather in Oslo
  Cochabamba Time